Liittyminen

Liity jäseneksi

Jäsenenä saat käyttöoikeuden seuran kalustoon ja tiloihin, joista on kerrottu enemmän muualla tällä sivustolla. Osa käytöstä on maksullista, mutta suuri osa peruspalveluista ja tiloista on käytettävissä jäsen- ja venemaksujen hinnalla.

Rauman Purjehdusseura ry:n jäsenyyttä voi anoa seuran johtokunnalta oheisella jäsenhakemuslomaakkeella. Lomakkeeseen tarvitaan kahden seuran jäsenen suositus.

Johtokunta käsittelee hakemukset kuukausittaisissa kokouksissaan ja jäsenyyden hyväksymisestä ilmoitetaan kokouksen jälkeen.

Jäsen- ja liittymismaksut näet täältä.

Kaikki RPS:n jäsenet ovat automaattisesti myös Suomen Purjehdys ja Veneily ry:n jäseniä.

Rauman purjehdusseuran jäsenhakemuslomake

Mikäli et halua jostain syystä täyttää sähköistä lomaketta voit tulostaa itsellesi alla olevan PDF lomakkeen.