Kuuskari

KUUSKARIN PAVILJONKI

Kuuskarin saari sijaitsee Rauman pohjoispuolella Tuomoniemen takana. Portti toimii Kuuskariin tullessa automaattisesti ja se avautuu jäsenavaimella portin vasemmalla puolella olevasta avainkytkimestä. Portti sulkeutuu automaattisesti. Ulosajettaessa portti aukeaa automaattisesti tai painamalla kaiteessa olevaa vihreää nappia. Lisäohjeita täältä. Jäsenet voivat lunastaa avaimen porttiin ja saunoihin Koti-Vakasta (Kauppakatu 6, Rauma) henkilöllisyystodistuksen esittämällä. Avaimen hinta on10€.
Juniorien avaimista kerrotaan myöhemmin Junioritoiminta-osuudessa.

Paviljonkirakennus on tarkoitettu seuran kilpailujen, kokousten ja juhlien järjestämispaikaksi. Lisäksi sitä käyttävät seuran sponsorit. Jäsenet voivat vuokrata paviljonkia omien juhliensa viettopaikaksi kohtuullista korvausta vastaan. Vuokrauksesta vastaa Kirsi Viskari. Seuran nettisivuilta näkee varaustilanteen. Edellä mainittu avain ei sovi paviljongin oveen.

Kuuskarin saunat ovat aina kaikkien jäsenten käytössä. Jos saaressa on jokin tilaisuus, pikkusauna  on jäsenten käytettävissä. Saunoissa ei ole erillistä varausjärjestelmää joten saunojat ovat sopineet itselleen ajat tai saunoneet yhtä aikaa.

Pienempi sauna on varustettu sähkökiukaalla. Aikakytkintä kääntämällä saunasta saa hyvät löylyt n. 30 min. kuluttua. Max. päälläoloaika on 4 tuntia. Lämminvesivaraaja on aina päällä, siitä huolimatta säästä vettä, älä lotraa!

Iso sauna on puulämmitteinen ja vaatii noin tunnin lämmityksen. Lämmitäthän saunaa harkiten ja puita säästäen.

Poista tuhkat pesästä aina ennen lämmityksen aloittamista. Tuhka-astia sijaitsee ulkona saunarakennuksen päädyssä. Tuhka-astia tyhjennetään rantakivikkoon. Puuvaja sijaitsee jollarannassa, lukkoon sopii jäsenavain. Varmista, että seuraavalla saunojalla on polttopuita ja tilat jäävät käytön jälkeen siistiksi. Viethän roskat parkkipaikalla sijaitsevaan jäteastiaan.

Sää Kuuskari