Juniorit

Uutisia

Juniorien kesän 2022 toiminta: ilmoittautuminen auki optikouluun (alkeiskurssi) ja jatkoryhmään

10.4.2022
Juniorien tapahtumat ja harjoitukset Kuuskarissa (Kuuskarintie 76, Rauma)

Lasten purjehduskoulu

JUNIORITOIMINTA

Rauman Purjehdusseuran juniorit harjoittelevat purjehduksen perus- ja kilpailutaitoja.
Harjoittelupaikkana toimii Lahdenaukea ja tukikohtana RPS:n Kuuskarin saari.

Juniorien toiminnan pääpaino on kesäkaudessa. Optikoulussa harjoitellaan purjehduksen perusteita. Optikoulua on järjestetty tiiviskurssina kesäkuun alussa jatkaen viikkoharjoituksia syyskaudella maanantai- ja keskiviikkoiltaisin. Juniorien jatkoryhmä harjoittelee pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin. Keskiviikkoisin järjestetään kilpailuja. Juhannuksesta elokuuhun alkupuolelle olemme tauolla. Jatkamme harjoituksia elokuussa juniorileirin tiimoilta ja jatkaen siitä viikkoharjoituksin. Erikseen sovittaessa ohjattuja harjoituksia voidaan järjestää myös heinäkuun alun ja elokuun puolivälin välisenä aikana.

Tietoa junioritoiminnasta saa seuran nettisivuilta, juniorien sähköpostilistaan liittymällä ja junioripäälliköltä (yhteystiedot alempana). Erikseen sovittaessa käytetään myös Whatsapp -ryhmää/ryhmiä. RPS:n jollat ovat juniorijäsenten käytettävissä, joten purjehdusharrastuksen aloittamiseen et tarvitse omaa kalustoa. Luvan purjehduksille saa käytyään seuran opti- tai purjehduskoulun. Vanhempien läsnäolo omalla ajalla tapahtuvien purjehdusten aikana on välttämätöntä. Omalla ajalla tapahtuvat purjehdukset tehdään omalla vastuulla. Seuran ohjaaja/moottoriveneet ovat käytettävissä vain erikseen sovittaessa.

Kuuskarin yleisavain sopii myös juniorisuuleihin. Jos vanhemmat eivät ole jäseniä/avaimenomistajia, avaimen voi lainata juniorivastaavalta noin päivää ennen tarvetta. Omia avaimia juniorit eivät voi lunastaa.

Lisätietoja:

Minna Keinänen-Toivola