Juniorit

JUNIORITOIMINTA

Rauman Purjehdusseuran juniorit harjoittelevat purjehduksen perus- ja kilpailutaitoja.
Harjoittelupaikkana toimii Lahdenaukea ja tukikohtana RPS:n Kuuskarin saari.

Juniorien toiminnan pääpaino on kesäkaudessa. Optikoulussa harjoitellaan purjehduksen perusteita. Juniorit harjoittelevat pääsääntöisesti maanantaisin ja torstaisin. Keskiviikkoisin järjestetään kilpailuja. Juhannuksesta elokuuhun alkupuolelle olemme tauolla. Jatkamme harjoituksia elokuussa juniorileirin tiimoilta ja jatkaen siitä viikkoharjoituksin maanantaisin ja tiistaisin. Erikseen sovittaessa ohjattuja harjoituksia voidaan järjestää myös heinäkuun alun ja elokuun puolivälin välisenä aikana. Kesäkaudelle 2018 emme pysty ottamaan uutta alkeisryhmää.

Tietoa junioritoiminnasta saa seuran nettisivuilta, juniorien sähköpostilistaan liittymällä ja junioripäälliköltä (yhteystiedot alempana). Erikseen sovittaessa käytetään myös Whatsapp -ryhmää/ryhmiä. RPS:n jollat ovat juniorijäsenten käytettävissä, joten purjehdusharrastuksen aloittamiseen et tarvitse omaa kalustoa. Luvan purjehduksille saa käytyään seuran opti- tai purjehduskoulun. Vanhempien läsnäolo omalla ajalla tapahtuvien purjehdusten aikana on välttämätöntä. Omalla ajalla tapahtuvat purjehdukset tehdään omalla vastuulla. Seuran ohjaaja/moottoriveneet ovat käytettävissä vain erikseen sovittaessa.

Kuuskarin yleisavain sopii myös juniorisuuleihin. Jos vanhemmat eivät ole jäseniä/avaimenomistajia, avaimen voi lainata juniorivastaavalta noin päivää ennen tarvetta. Omia avaimia juniorit eivät voi lunastaa.

Lisätietoja:

Teemu Luovila