Juniorit

JUNIORITOIMINTA

Rauman Purjehdusseuran juniorit harjoittelevat purjehduksen perus- ja kilpailutaitoja. Purjehduksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan toimintaan.
Harjoittelupaikkana toimii Lahdenaukea ja tukikohtana RPS:n Kuuskarin saari.

Juniorien toiminnan pääpaino on kesäkaudessa. Optikoulussa harjoitellaan purjehduksen perusteita. Kesällä 2017 otamme mukaan uusia lajista kiinnostuneita harrastajia kuten myös jo lajia harrastaneita. Aloittelijoille järjestetään opastusta ja harjoituksia maanantai- ja torstai -iltaisin. Aloitamme maanantaina 15.5.2017 klo 17.30 alkeisryhmän infotilaisuudella (lapset paikalle huoltajan kanssa). Jatkoryhmä kokoontuu tiistai-iltaisin. Keskiviikkoisin järjestetään kilpailuja. Kesän aikana käymme jatkoryhmäläiset käyvät harjoittelemassa myös naapurikaupunkiemme Porin (BSF) ja Uudenkaupungin (UPS)  juniorien kanssa. Heinäkuun alusta elokuuhun koulujen alkamiseen asti olemme tauolla ja jatkamme harjoituksia taas koulujen alettua. Erikseen sovittaessa ohjattuja harjoituksia voidaan järjestää myös heinäkuun alun ja elokuun puolivälin välisenä aikana.

Tietoa junioritoiminnasta saa seuran nettisivuilta, juniorien sähköpostilistaan liittymällä ja junioripäälliköltä (yhteystiedot alempana). Erikseen sovittaessa käytetään myös Whatsup -ryhmää/ryhmiä. RPS:n jollat ovat juniorijäsenten käytettävissä, joten purjehdusharrastuksen aloittamiseen et tarvitse omaa kalustoa. Luvan purjehduksille saa käytyään seuran opti- tai purjehduskoulun. Vanhempien läsnäolo omalla ajalla tapahtuvien purjehdusten aikana on välttämätöntä. Omalla ajalla tapahtuvat purjehdukset tehdään omalla vastuulla. Seuran ohjaaja/moottoriveneet ovat käytettävissä vain erikseen sovittaessa.

Kuuskarin yleisavain sopii myös juniorisuuleihin. Jos vanhemmat eivät ole jäseniä/avaimenomistajia, avaimen voi lainata juniorivastaavalta noin päivää ennen tarvetta. Omia avaimia juniorit eivät voi lunastaa.

Lisätietoja:

Teemu Luovila