LAIVASIMULAATTORI-ILTA

Ilmoittautuminen laivasimulaattoriajoon Rauman merikoululla ke 20.3.2019 klo 17.00 - noin 19.30

Rauman merikoulu tarjoaa RPS:n jäsenille mahdollisuuden päästä tutustumaan merikoulun laivasimulaattoriin. Pääsemme myös harjoittelemaan simulaattorilla ajoa. Kokoontuminen merikoulun aulassa ke 20.3.2019 klo 17.00 (alaparkkipaikalta pitkät portaat ylös ja sen jälkeen oikean puoleisen rakennuksen noin keskeltä sisälle). Lisätiedot Teemu Luovila (teemu.luovila@raumanpurjehdusseura.fi / 040-7721974)

Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.3.2019. Osallistujamäärä on rajoitettu. Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta kuittauksen ilmoittautumisen yhteydessä ja viestin sähköpostiisi (osoitteesta noreply@sporttisaitti.com - jos vahvistus ei näy, tarkasta roskapostisi).

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tietosuoja:

Lomakkeilla kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tilaisuuden järjestelyihin liittyen ja tilaisuudesta tiedottamiseen.

Tiedot poistetaan viimeistään 2 viikkoa tilaisuuden jälkeen.