Keskustelupalsta

« aihelistaan

Telakkatoimikunta kaipaa uutta verta!

• nimimerkki

Timo Tammiala

30.7.2020 klo 10:53
    Hei Seuran veneväki! Telakkatoimikunta aloittaa taas 22.8 lauantaina veneiden nostot ja kuten kaikki olette huomanneet, on porukkamme ikääntynyt ja osa luopumassa tehtävistä.. Nyt tarvitsemme nuorempaa innokasta talkooväkeä telakan toiminnan pyörittämiseen, kunnossa pitämiseen ja kehittämiseen.

Telakka on tarkoitettu kaikkien seuralaisten veneille ja on kaikkein tärkein yhteisen veneilyharrastuksemme mahdollistaja!

Vetoan uusiin jäseniin, veneilijöihin ja kaikkiin keitä yhdessä puuhaaminen yhteisen asian vuoksi kiinnostaa, Yhteistyössä on voimaa!
    Ota rohkeasti yhteys Timo Tammiala, telakkamestari 0405238754, tai tulkaa 5.8 klo 1800 telakalle. Käydään läpi veneiden nostoon ja laskuun liittyviä asioita ja muutakin telakan talkootyöhön liittyvää. Tervetuloa!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Telakkatoimikunta kaipaa uutta verta!