Portti

Portti avautuu sisään ajettaessa avainkytkmiestä ja ulos ajettaessa ajoneuvon ilmaisimesta tai painonapista. Portti sulkeutuu automaattisesti ajastetun viiveen kuluttua.

Portti on jo pariin otteeseen rikkoutunut väärän käytön vuoksi. Lue käyttöohjeet tarkasti, jotta portti pysyy kunnossa!

Porttia ei saa kiinnittää kaiteisiin tai työntää auki väkisin. Tämä rikkoo koneiston! Avaaminen tapahtuu avaimella, kaukosäätimellä tai painonapilla. Portit saa pysymään auki sähkötolpassa olevalla kytkimellä.

Kun sinulle tulee vieraita, varmista että he pääsevät sisään ilman omatoimisia vääränlaisia yrityksiä.

Sisäänajo

Sisään ajettaessa portin avaaminen tapahtuu vasemmassa kaiteessa olevasta avainkytkimestä avainta kääntämällä. Lukkoon sopii sama avain, joka kävi vanhaan portin lukkoon sekä muihin seuran rakennuksiin lukuun ottamatta Kuuskarin paviljonkia. Portin avaamiseen voi halutessaan lunastaa kaukosäätimen, jolloin ajoneuvosta ei tarvitse nousta.

Kaukosäätimen voi lunastaa 50 € hintaan Tomi Ojaselta.

Sisään ajamisen jälkeen portti sulkeutuu automaattisesti viiveen kuluttua.

Ulosajo

Ulos ajettaessa portti avautuu automaattisesti. Pyöräilijää anturi ei tunnista ja silloin portin saa auki painamalla kaiteessa olevaa nappia.

Kun portti on auennut, aja ulos ripeästi. Portti sulkeutuu automaattisesti viiveen kuluttua.

Jos portti pitää saada jäämään auki pysyvästi esim. juhlien ajaksi, on sitä varten asennettu erillinen kytkin sähkötolppaan portin Kuuskarin puolella tien sivussa eteläpuolella.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Janne Jaakoon puh. 040-6631503 tai Tomi Ojaseen  puh. 040-5839923.

Huomioithan nämä ohjeet. RPS ei vastaa vahingoista, joita portin väärinkäyttö voi aiheuttaa.

Väärästä käytöstä aiheutuneiden vikojen korjauskulut seura voi veloittaa rikkoutumisen aiheuttaneelta henkilöltä tai yhteisöltä.